Mėsos ir dešrų produktų kokybės gerinimas

Patobulintas veikimas: Tikslumas rūkymo krosnyje

„Brandinimo kameros / rūkymo krosnies“ programa nustato tikslaus rūkymo ir brandinimo procesų valdymo ir stebėsenos standartus. Aukštos kokybės jutikliai ir automatizuotos sistemos leidžia JUMO pasiūlyti neprilygstamą temperatūros, drėgmės ir dūmų tankio kontrolės tikslumą.

Automatizavimas siekiant efektyvumo ir kokybės

„JUMO technologija leidžia užtikrinti maksimalią produktų kokybę ir nuoseklumą, kartu optimizuojant energijos sąnaudas“, - teigia Ralfas Šulcas, JUMO maisto ir gėrimų pramonės vadovas.

Programoje integruoti pažangūs automatizavimo metodai, kurie padidina viso rūkymo ir brandinimo proceso efektyvumą. Automatizavus tokius proceso etapus, kaip virimas, rūkymas, dušinimas ir aušinimas, ne tik pagerėja mėsos ir dešrų gaminių kokybė, bet ir padidėja veiklos efektyvumas. Dėl to sumažėja veiklos sąnaudos ir padidėja gamybos pajėgumai.

Maisto perdirbimo ateitis

„Brandinimo kameros / rūkymo krosnelės“ taikymas leidžia JUMO pateikti į ateitį orientuotą maisto perdirbimo sprendimą. Ši taikomoji programa yra neatsiejama šiuolaikinių maisto technologijų sudedamoji dalis ir siūlo sprendimus tokiems pramonės iššūkiams, kaip teisės aktų laikymasis ir tiekimo grandinės klausimai. Naudodama tikslumo, automatizavimo ir energijos vartojimo efektyvumo derinį, JUMO nustato naujus maisto perdirbimo standartus. Žinoma, galima rafinuoti ir veganiškus / vegetariškus maisto produktus.

„Ši naujoviška programa yra būtina visiems, dirbantiems maisto pramonėje ir norintiems optimizuoti savo procesus“, - pabrėžia M. Schulzas. Ji siūlo ne tik geresnę produktų kokybę, bet ir tvarų bei efektyvų šiuolaikinio maisto perdirbimo iššūkių sprendimą. Pasak Šulco, ateinančiais metais mėsos suvartojimas pasaulyje ir toliau didės.

Ar vis dar turite klausimų?


Spaudos tarnybos vadovas

Michael Klose +49 661 6003-2346 +49 661 6003-2346