Temperatūros stebėjimas

Temperatūros stebėjimas

Fermentacijai misa turi būti 4-10 °C temperatūros, kad mielės galėtų optimaliai veikti. Fermentacijos proceso metu susidaro šiluma, todėl fermentacijos talpyklos turi būti pakankamai vėsinamos, kad mielių ląstelėms būtų palaikoma optimali temperatūra.

Proceso duomenys

Rekomenduojamas fermentacijos temperatūros matavimo sprendimas

Warning

Warning

Invalid configuration found. Contact the administrator.

 

Puiki fermentacijos temperatūra

Mūsų sprendimas dėl temperatūros matavimo

Norint išlyginti fermentacijos metu susidariusią šilumą ir palaikyti optimalią temperatūrą mielėms, reikia tiksliai matuoti ir kontroliuoti temperatūrą fermentacijos ir laikymo talpoje. Šiuo atveju rekomenduojame higieniškus RTD temperatūros zondus ir JUMO diraTRON valdiklį.

Jūsų kontaktinis asmuo


Maisto produktų ir gėrimų rinkos segmento vadybininkas

Kontaktinis Asmuo +370 520 70864 +370 520 70864