Mash tun

Ruošiant užmaišą užmaišymo tunelyje, labai svarbu tiksliai matuoti ir kontroliuoti temperatūrą. Čia salyklo ir vandens mišinys apdorojamas pagal nustatytą temperatūros ir laiko programą, kad salykle esantis krakmolas būtų suskaidytas į cukrų. Labai tiksli temperatūros kontrolė leidžia gauti didelį cukraus kiekį šiame procese.

Proceso duomenys
Temperatūra prieš maišymą 30-35 °C
Maišymo temperatūra 45-78 °C
pH vertė 5,4-5,8

Mūsų produktų rekomendacijos jūsų sprendimui

Mūsų sprendimas dėl uždaromosios talpyklos

Puikios sąlygos užmaišymui

Rauginimo tunelyje ne tik kontroliuojamas temperatūros ir laiko santykis, bet ir stebima pH vertė. Visas vertes galima fiksuoti apsaugant nuo klastojimo. JUMO mTRON T automatizavimo sistema taip pat naudojama alaus virimo cecho valdymo sistemoje. Iš čia visada kontroliuojamas visas procesas, o svarbiausia - alaus kokybė.

Jūsų kontaktinis asmuo


Maisto produktų ir gėrimų rinkos segmento vadybininkas

Kontaktinis Asmuo +370 520 70864 +370 520 70864