pH vertės stebėjimas

pH vertės stebėjimas

Svarbiausius veiksnius lemia rūgštis misos virimo metu (pvz., alaus skonis ir spalva). Todėl čia būtina stebėti pH vertę. Naudojama matavimo ir kontrolės technologija turi ne tik palaikyti pastovią vertę, bet ir būti tinkama naudoti maisto pramonėje ir aukštoje temperatūroje.

Proceso duomenys

Rekomenduojamas sprendimas pH vertei stebėti

Warning

Warning

Invalid configuration found. Contact the administrator.

 

Puikus rūgštingumo lygis geriausiam skoniui užtikrinti

Mūsų sprendimas pH vertei stebėti

Optimalią pH vertę, taigi ir idealų misos rūgštingumo lygį, užtikrina linijinis pH matavimas naudojant aukštesnėms temperatūroms ir CIP valymui tinkamą pH elektrodą be stiklo kartu su siųstuvu ir valdikliu "JUMO AQUIS touch". Dėl to galite būti tikri, kad jūsų alus savo skoniu ir spalva visada paliks gerą įspūdį.

Jūsų kontaktinis asmuo


Maisto produktų ir gėrimų rinkos segmento vadybininkas

Kontaktinis Asmuo +370 520 70864 +370 520 70864