Temperatūros stebėjimas

Temperatūros stebėjimas

Misos virimo metu vykstantys procesai yra labai svarbūs tolesnei alaus kokybei. Todėl čia svarbu griežtai laikytis temperatūros ir laiko programos. Tai reiškia, kad būtina patikima matavimo ir valdymo technologija, ypač siekiant puikiai koordinuoti temperatūrą ir slėgį.

Rekomenduojamas temperatūros stebėjimo sprendimas

Warning

Warning

Invalid configuration found. Contact the administrator.

 

Tinkama temperatūra geram alui

Tinkama energijos ir skonio pusiausvyra

Kai kalbama apie alaus gamybą, "kuo daugiau, tuo geriau" negalioja. Puikiam skoniui pagrindą suteikia puikiai prižiūrima ir tiksliai kontroliuojama temperatūra. JUMO IMAGO 500 yra tinkamas gaminys šiai užduočiai atlikti. Kartu su higienišku RTD temperatūros zondu jis kontroliuoja temperatūrą ir, jei reikia, slėgį. Taip pat siūlomos ir kitos naudingos funkcijos, pavyzdžiui, išmatuotų verčių registravimas.

Jūsų kontaktinis asmuo


Maisto produktų ir gėrimų rinkos segmento vadybininkas

Kontaktinis Asmuo +370 520 70864 +370 520 70864