Aušinamojo vandens temperatūros stebėjimas

Aušinamojo vandens temperatūros stebėjimas

Norint kuo greičiau atvėsinti misą iki fermentacijos temperatūros, naudojamas atvirkštinio srauto ledinis vanduo. Kad būtų užtikrintas atitinkamas vėsinimo poveikis, reikia užtikrinti, kad vandens temperatūra būtų nuolat žema. Paprasta kontrolė ir stebėjimas gali būti vykdomi naudojant JUMO eTRON M elektroninį mikrostatą.

Proceso duomenys
Ledinio vandens temperatūra 1-2 °C
Darbinis slėgis 10 barų
Slėgio skirtumas 2-4 bar

Rekomenduojamas temperatūros stebėjimo sprendimas

Mūsų temperatūros stebėjimo sprendimas

JUMO eTRON M elektroninis mikrostatas suteikia paprastą galimybę stebėti aušinimo vandens temperatūrą. Kartu su įsukamu temperatūros zondu RTD galima patikrinti aušinamojo vandens temperatūrą.

Jūsų kontaktinis asmuo


Maisto produktų ir gėrimų rinkos segmento vadybininkas

Kontaktinis Asmuo +370 520 70864 +370 520 70864