Misos aušintuvas

Po nuskaidrinimo sūkurinėje vonioje arba filtravimo misa turi būti kuo greičiau atvėsinta iki fermentacijos temperatūros. Čia taip pat labai svarbūs laiko ir temperatūros parametrai. Misos tekėjimo greitį kontroliuoja misos temperatūra. Kuo šiltesnė misa, tuo lėčiau ji teka per aušintuvą.

Mūsų produktų rekomendacijos jūsų sprendimui

Tinkamo greičio misos aušinimas

Mūsų sprendimas užtikrina nuolatinį aušinimą

Siekiant užtikrinti, kad alus per misos aušintuvą tekėtų tolygiai, temperatūra ir diferencinis slėgis matuojami, kontroliuojami ir stebimi naudojant registratorių. Be to, aušinimo sistemai sugedus ar sutrikus, gali būti įjungiamas pavojaus signalas.

Jūsų kontaktinis asmuo


Maisto produktų ir gėrimų rinkos segmento vadybininkas

Kontaktinis Asmuo +370 520 70864 +370 520 70864