Rauginimo ir laikymo talpykla

Rauginimo metu misa sumaišoma su tam tikru kiekiu mielių ląstelių. Rauginimo proceso pradžioje mielės gerai išvėdinamos ir vėliau rauginamos tokioje temperatūroje, kuri yra optimali mielėms. Vėliau laikymo metu mielės surenkamos, o žalias alus laikomas tam tikroje temperatūroje ir tam tikrą laiką, priklausomai nuo alaus rūšies.

Prozessdaten
Grūdinimo temperatūra 5-6 °C
Aukščiausia temperatūra 8-15 °C
Aušinimo atgal 4-5 °C

Mūsų produktų rekomendacijos jūsų sprendimui

Geriausios fermentacijos ir laikymo sąlygos

Mūsų išsamus fermentacijos ir saugojimo rezervuarų sprendimas

Be įprastinio lygio matavimo talpykloje, labai svarbu matuoti ir kontroliuoti optimalią temperatūrą, kuri, priklausomai nuo alaus rūšies, yra labai svarbi mielėms ir fermentacijai. Tinkamos temperatūros vertės turi būti palaikomos ir sandėliavimo metu. Slėgio matavimas taip pat svarbus cisternos aušinimo zonose.

Jūsų kontaktinis asmuo


Maisto produktų ir gėrimų rinkos segmento vadybininkas

Kontaktinis Asmuo +370 520 70864 +370 520 70864