Misos katilas

Verdant misą iš apynių išgaunami aromatiniai komponentai. Kartu išgarinami visi komponentai, dėl kurių alus gali įgauti blogą skonį. Taip misa išlaisvinama nuo kitų nuosėdose esančių medžiagų, kurios aukštoje temperatūroje denatūruojasi ir atsiskiria. Teigiamas šalutinis misos virimo poveikis yra tas, kad misa sterilizuojama.

Prozessdaten
Perteklis 0,2 iki 0,3 bar
Temperatūra apie 100 °C
pH vertė 5,4 iki 5,8

Mūsų produktų rekomendacijos jūsų sprendimui

Matavimų ir valdymo technologijos, užtikrinančios puikų skonį

Slėgio, temperatūros ir pH vertės matavimas misos katile

Procesai misos katile yra labai svarbūs alaus skoniui ir spalvai. Norint pasiekti geriausią rezultatą ir išlaikyti kokybę, JUMO matavimo ir valdymo technologija užtikrina tinkamą temperatūros ir laiko programą, tinkamą slėgį ir optimalią pH vertę.

Jūsų kontaktinis asmuo


Maisto produktų ir gėrimų rinkos segmento vadybininkas

Kontaktinis Asmuo +370 520 70864 +370 520 70864